Vandyck

In onze Experience Store presenteren we de complete collectie van Vandyck.

Vandyck staat voor kwalitatief hoogwaardige bed- en badtextielproducten gemaakt van natuurlijke materialen en een uniek, toonaangevend design. Voel en ervaar de mooie kwaliteit van de overtrekken, hoeslakens, dekbedden, kussens, handdoeken en badjassen.

Het mooie is dat een groot deel van de collectie op alle bedden wordt gepresenteerd. Hierdoor zijn de designs op de dekbedden volledig zichtbaar en kun je alle stoffen voelen.

Bezoek de online shop Actuele folder
ESSENZA

In de uitgebreide, expressieve home & living collecties van ESSENZA vind je alles wat je nodig hebt om van jouw huis een elegant, persoonlijk kunstwerk te maken.

ESSENZA laat zich inspireren door mensen, andere culturen en tradities, kleuren, geuren, smaken en de natuur. Al die nieuwe indrukken, inzichten en ideeën gecombineerd zorgen voor een elegante, inspirerende en expressieve collecties.
 
En het mooie is: Morgana Veenendaal is een ESSENZA Premium Store. Dus bezoek onze showroom om de prachtige collectie op de meer dan 150 opgemaakte bedden te aanschouwen.

Kayori

Bij Kayori staan duurzaamheid en eenvoud voorop. Hun producten worden verrijkt door subtiele texturen, rijke kleuren en verfijnde details met als resultaat een mooi ingericht huis om van te genieten.
 
Naast dekbedovertrekken heeft Kayori ook een grote hoeveelheid duurzame accessoires als douche- en badproducten in haar collectie. Kom naar onze winkel en bewonder de veelzijdige collectie van Kayori zelf.

Yellow

De sfeervolle dekbedovertrekken van Yellow ademen een rustieke, landelijke sfeer. Het beddengoed is zeer stijlvol en de borduursels, plooien en Oxford-randen geven de dekbedovertrekken een luxe uitstraling.
 
Aan de onderzijde van alle dekbedovertrekken zit een extra lange instopstrook waardoor ze ook geschikt zijn voor langere dekbedden of extra hoge matrassen.
 
Kom bij ons langs in de winkel en laat je inspireren door de mooie Yellow-overtrekken!

Yellow
Marc O’polo

Marc O’Polo biedt een prachtige wooncollecties, die zich laat kenmerken door de tijdloze en casual designs met frisse kleuren. De collectie omvat klassieke en moderne dekbedden, stijlvolle plaids en kleurrijke lakens. Het textiel is gemaakt van natuurlijke materialen en is van hoge kwaliteit.

In onze showroom zijn meerdere bedden opgemaakt met de veelzijdige dekbedovertrekken van Marc O’Polo. Daardoor kun je de designs goed bekijken en de stof direct voelen.

Marc O’polo