Bedtextiel

In onze Experience Store en in onze winkel presenteren wij meer dan 400 ontwerpen. Complete collecties van merken als Vandyck, Essenza Home, Kayori en Yellow kan je bij ons bewonderen en voelen. Uiteraard wordt je bij de keuze deskundig geadviseerd.

Experience Store
+400 ontwerpen
Badjassen, handdoeken, badmatten
Deskundig advies

 

Kom bij ons langs en bekijk het hele assortiment We staan altijd klaar voor ene persoonlijk advies.

vandyck experience store

In onze Experience Store presenteren we de complete collectie van Vandyck.

Vandyck staat voor kwalitatief hoogwaardige bed- en badtextiel producten gemaakt van natuurlijke materialen en een uniek, toonaangevend design. Voel en ervaar de mooie kwaliteit van de overtrekken, hoeslakens, dekbedden, kussens, handdoeken en badjassen.

Het mooie is dat een groot deel van de collectie op alle bedden wordt gepresenteerd. Hierdoor zijn de designs op de dekbedden volledig zichtbaar en kun je alle stoffen voelen.

Meer informatie

essenza bold

In de uitgebreide, expressieve home & living collecties van ESSENZA vind je alles wat je nodig hebt om van jouw huis een elegant, persoonlijk kunstwerk te maken.

ESSENZA laat zich inspireren door mensen, andere culturen en tradities, kleuren, geuren, smaken en de natuur. Al die nieuwe indrukken, inzichten en ideeën gecombineerd zorgen voor een elegante, inspirerende en expressieve collecties.

En het mooie is: Morgana Veenendaal is een ESSENZA Premium Store. Dus bezoek onze showroom om de prachtige collectie op de meer dan 150 opgemaakte bedden te aanschouwen.

Meer informatie

kayori 21 12 04 12 52 00

Bij Kayori staan duurzaamheid en eenvoud voorop. Hun producten worden verrijkt door subtiele texturen, rijke kleuren en verfijnde details met als resultaat een mooi ingericht huis om van te genieten.

Naast dekbedovertrekken heeft Kayori ook een grote hoeveelheid duurzame accessoires als douche- en badproducten in haar collectie. Kom naar onze winkel en bewonder de veelzijdige collectie van Kayori zelf.

Meer informatie

yellow

yellow logo

De sfeervolle dekbedovertrekken van Yellow ademen een rustieke, landelijke sfeer. Het beddengoed is zeer stijlvol en de borduursels, plooien en Oxford-randen geven de dekbedovertrekken een luxe uitstraling.

Aan de onderzijde van alle dekbedovertrekken zit een extra lange instopstrook waardoor ze ook geschikt zijn voor langere dekbedden of extra hoge matrassen.

Kom bij ons langs in de winkel en laat je inspireren door de mooie Yellow-overtrekken!

Meer informatie

marc opolo logo

Marc O’Polo biedt een prachtige wooncollecties, die zich laat kenmerken door de tijdloze en casual designs met frisse kleuren. De collectie omvat klassieke en moderne dekbedden, stijlvolle plaids en kleurrijke lakens. Het textiel is gemaakt van natuurlijke materialen en is van hoge kwaliteit.

In onze showroom zijn meerdere bedden opgemaakt met de veelzijdige dekbedovertrekken van Marc O’Polo. Daardoor kun je de designs goed bekijken en de stof direct voelen.

Meer informatie

marc opolo sfeerbeeld
heckettlane

heckettlane 21 12 10 15 25 51

Bij Heckettlane draait het allemaal om het transformeren van jouw slaapkamer in een wereld vol inspiratie. Jouw slaapkamer is niet alleen een plek om te slapen, maar een toevluchtsoord voor rust en vernieuwing. Met Heckettlane breng je de verschillende delen van de wereld naar jouw slaapkamer, zodat elke nacht een ontdekkingsreis wordt. Met de perfect mix van comfort, stijl, en inspiratie, creëer je een unieke plek waar je kunt ontspannen en jezelf kunt zijn. Het draait allemaal om het bieden van de best mogelijk slaapervaring, zodat jij elke ochtend vol energie ontwaakt.

 

Ontdek jouw perfecte slaapoplossing!

Bepaal je SlaapDNA in 10 minuten aan de hand van de slaaptest van Ergosleep

Hoe werkt het?


cocon zoom

Ergosleep cocon

Ervaar in 10 minuten wat een goed slaapsysteem voor je kan doen!

cocon informatie

Informatie

Aan de hand van jouw persoonlijke wensen en behoefte bepaalt de meting het ideale bed voor jou.

ergosleep cocon binnen

De Slaaptest

in 10 minuten ervaar je het verschil tussen een standaard bed of een bed bij jouw lichaam past.

lattenbodem p4 dame slaapdna streepjes

Jouw SlaapDNA

Aan de hand van jouw SlaapDNA bepalen we in welk bed jij de komende 10 jaar fit en uitgerust in wakker kan worden.