Terug naar boxsprings

Morgana boxspring Mandal

Geeft een moderne uitstraling door het dunne hoofdbord!

Morgana-Boxspring-Mandal
  • Verkrijgbaar in verschillende stof- en kleuropties
  • Leverbaar in verschillende maten

Bepaal je eigen ligcomfort en uitstraling van de boxspring, doe de slaaptest.

Verkrijgbaar in 140, 160, 180 en 200cm breed.

Leverbaar in 200, 210 en 220cm lang.

Doe de slaaptest en bepaal je eigen ligcomfort van het matras en de topper. Deze boxspring kunnen wij leveren in 2 verschillende ondersteuning in matras, uiteraard in medium en stevig passend bij je eigen lichaamsprofiel. Met de topper bepaal je het uiteindelijke comfort, wij hebben vele kwaliteiten topmatrassen: Koudschuim, Pulse latex, Vita Talalay latex, traagschuim, LLQ-HR60 koudschuim.

De uitstraling bepaal je door de keuzen voor verschillende poten, zwart, aluminium of eiken in de vele vormen. Uiteraard zijn er op deze boxspring bedden vele soorten stoffen, van velours tot leerdoek in wel meer dan 100 kleuren.

Kom bij ons in de onze slaapspeciaalzaak in Veenendaal en bekijk de vele mogelijkheden, we hebben wel meer dan 30 verschillende boxspring combinaties staan!  

 

Maak een afspraak Bekijk alle boxsprings van Morgana
Morgana

Bij Morgana willen we je graag leren kennen, omdat we op die manier pas echt een goed advies kunnen geven.

Voor een gezonde nachtrust is het belangrijk dat je een bed heeft wat goed bij jou past. Maar iedereen heeft een uniek lichaam.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we voor jou kunnen betekenen? We vertellen er graag meer over in onze winkel of maak alvast een afspraak voor de slaaptest.

Bekijk alles van Morgana
Maak een afspraak
Ontdek jouw perfecte slaaphouding en ervaar de ultieme slaap! Maak een afspraak