boxspring viking cushion 22 06 29 14 24 54

Viking boxspring Cushion

 • Scandinavisch comfort
 • 3, 5 of 7 ondersteuning zone’s
 • Kies soft, medium, firm of extra firm
 • 2 Verschillende hardheden mogelijk in 1 matras
 • Leverbaar in verschillende maten
 • In 120 stoffen beschikbaar
0045viking boxspring flex plus antraciet 22 07 02 10 59 10 0040viking boxspring frame plus antraciet 22 07 02 10 59 33 0050viking boxspring continental antraciet 22 07 02 11 00 20

Een Viking boxspring kies je met je ogen dicht!

Bepaal je ondersteuning en luxe die bij jou past uit de 4 comfortklassen die Viking te bieden heeft:

 • Valhall bestaat uit 2 soorten pocketveren voor individuele drukontlasting. Het matras heeft 3 zones die goed het gewicht en de vorm van uw lichaam aanneemt. Valhall is ontworpen voor wie iets steviger wilt liggen maar wel de ultieme comfort van Viking wilt.
 • Sirius bestaat uit 2 soorten pocketveren voor individuele drukontlasting. Het matras heeft 5 zones die uw schouders, taille, heupen, dijen en voeten ondersteund.
 • Birka bestaat uit 2 soorten pocketveren die zorgen voor een perfecte drukontlasting, ongeacht uw slaaphouding. Het matras heeft 7 zones en een unieke dwarsgeplaatste pocketveren dat wordt afgedekt met de zuiverste natuurlatex.
 • Royal bestaat uit 4 aparte lagen pocketveren. Het matras heeft 7 zones die een perfecte veerkracht heeft en zo drukpuntontlasting geeft. De Royal is afgewerkt met een natuurlatex, daardoor ervaart u het gevoel van gewichtloosheid.

Ook wat betreft uitstraling valt er wat te kiezen:

 • Frame: De boxspring en matras in 1 stoffering zorgt voor een echte Scandinavische uitstraling die strak en minimalistisch is.
 • Continental: De boxspring en het matras zijn los van elkaar gestoffeerd waardoor je een luxueuze uitstraling krijgt en een hoge instap.
 • Flex / verstelbaar: ook Viking heeft een verstelbare optie waarbij het rug en voeten gedeelte verstelbaar is met 2 of 3 motoren. 

Kies de kleur en motief stof uit de vele mogelijkheden en er zijn diverse mogelijkheden in pootjes en hoogte, van hout of metaal in zwart, chroom  of koper kleur.

Viking

Wil je de hele Viking experience ervaren en de totale collectie zien? Kom dan snel bij ons langs in de winkel bij Morgana Veenendaal.

Ultiem Scandinavisch slapen van de hoogste kwaliteit daar staat Viking voor: al 3 jaar op rij de beste boxspring-leverancier van Zweden.

Met de unieke gepatenteerde pocketveren in de verschillende ondersteuningsniveau ’s kunnen we elk lichaam laten “zweven”. Geen druk meer op de schouders en heupen. Viking geeft met een gerust hart 25 jaar garantie op veer en frame breuk, en 5 jaar garantie op de motoren van de verstelbare bedden.

Bezoek onze boxspring winkel en droom heerlijk weg op een Viking-boxspring.

Ontdek jouw perfecte slaapoplossing!

Bepaal je SlaapDNA in 10 minuten aan de hand van de slaaptest van Ergosleep

Hoe werkt het?


cocon zoom

Ergosleep cocon

Ervaar in 10 minuten wat een goed slaapsysteem voor je kan doen!

cocon informatie

Informatie

Aan de hand van jouw persoonlijke wensen en behoefte bepaalt de meting het ideale bed voor jou.

ergosleep cocon binnen

De Slaaptest

in 10 minuten ervaar je het verschil tussen een standaard bed of een bed bij jouw lichaam past.

lattenbodem p4 dame slaapdna streepjes

Jouw SlaapDNA

Aan de hand van jouw SlaapDNA bepalen we in welk bed jij de komende 10 jaar fit en uitgerust in wakker kan worden.