Terug naar boxsprings

Viking boxspring Phoenix

Boxspring Phoenix van Viking geeft een moderne en luxe uitraling. 

Viking-phoenix
  • Individuele drukontlasting 
  •  7 zone pocketveer matras
  • Modern zwevend ontwerp
  • Keuze uit verschillende stoffen en kleuren
  • Leverbaar in verschillende maten
  • Scandinavisch comfort

Een Viking boxspring kies je met je ogen dicht!

Bepaal je ondersteuning en luxe die bij jou past uit de 4 comfortklassen die Viking te bieden heeft:

-          Valhall bestaat uit 2 soorten pocketveren voor individuele drukontlasting. Het matras heeft 3 zones die goed het gewicht en de vorm van uw lichaam aanneemt. Valhall is ontworpen voor wie iets steviger wilt liggen maar wel de ultieme comfort van Viking wilt.

-          Sirius bestaat uit 2 soorten pocketveren voor individuele drukontlasting. Het matras heeft 5 zones die uw schouders, taille, heupen, dijen en voeten ondersteund.

-          Birka bestaat uit 2 soorten pocketveren die zorgen voor een perfecte drukontlasting, ongeacht uw slaaphouding. Het matras heeft 7 zones en een unieke dwarsgeplaatste pocketveren dat wordt afgedekt met de zuiverste natuurlatex.

-          Royal bestaat uit 4 aparte lagen pocketveren. Het matras heeft 7 zones die een perfecte veerkracht heeft en zo drukpuntontlasting geeft. De Royal is afgewerkt met een natuurlatex, daardoor ervaart u het gevoel van gewichtloosheid.

Ook wat betreft uitstraling valt er wat te kiezen:

-          Frame: De boxspring en matras in 1 stoffering zorgt voor een echte Scandinavische uitstraling die strak en minimalistisch is.

-          Continental: De boxspring en het matras zijn los van elkaar gestoffeerd waardoor je een luxueuze uitstraling krijgt en een hoge instap.

-          Flex / verstelbaar: ook Viking heeft een verstelbare optie waarbij het rug en voeten gedeelte verstelbaar is met 2 of 3 motoren. 

Kies de kleur en motief stof uit de vele mogelijkheden en er zijn diverse mogelijkheden in pootjes en hoogte, van hout of metaal in zwart, chroom  of koper kleur.

Maak een afspraak Bekijk alle boxsprings van Viking
Viking

Wil je de hele Viking experience ervaren en de totale collectie zien? Kom dan snel bij ons langs in de winkel bij Morgana Veenendaal.

Ultiem Scandinavisch slapen van de hoogste kwaliteit daar staat Viking voor: al 3 jaar op rij de beste boxspring-leverancier van Zweden. 

Met de unieke gepatenteerde pocketveren in de verschillende ondersteuningsniveau ’s kunnen we elk lichaam laten “zweven”. Geen druk meer op de schouders en heupen. Viking geeft met een gerust hart 25 jaar garantie op veer en frame breuk, en 5 jaar garantie op de motoren van de verstelbare bedden.

Bezoek onze boxspring winkel en droom heerlijk weg op een Viking-boxspring.

Bekijk alles van Viking
Maak een afspraak
Ontdek jouw perfecte slaaphouding en ervaar de ultieme slaap! Maak een afspraak