Wat is de Slaaptest?

Iedereen is uniek. Dit betekent dat iedereen ook een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lichaamsgewicht en slaaphouding. Voor een gezonde nachtrust zou dus ook iedereen een unieke slaapoplossing moeten hebben. Bij Morgana is het als enige in Nederland mogelijk om dit slaapsysteem ook echt samen te stellen. Dit doen wij aan de hand van een zogenaamde Digitale Nachtrust Analyse, ontwikkeld door Ergosleep, die uw eigen unieke SLAAP-DNA® vaststelt. Voel nu zelf binnen 8 minuten wat een bed op maat betekent.

Terwijl u ontspannen geniet van de mediavoorstelling worden de nodige metingen uitgevoerd en wordt uw persoonlijke slaapprofiel (SLAAP-DNA®) vastgesteld. Uiteraard houdt het systeem ook rekening met uw slaaphoudingen, want zelfs als u rustig slaapt, verandert u onbewust toch van houding. Nu de testcabine u "kent", kunnen we u echt letterlijk laten voelen wat het verschil is tussen een 'gewoon' bed en een op uw lichaamsprofiel afgestemde slaapoplossing. Alle drukpunten worden weggenomen en uw lichaam wordt volledig ondersteund.

U krijgt een document met daarop uw SLAAP-DNA® gevolgd door een gefundeerd advies van onze slaapspecialisten. Hierbij houden we vanzelfsprekend ook rekening met het budget. Aan de hand daarvan kunt u uw persoonlijke, unieke bed samenstellen: een lattenbodem of een boxspring, het type matras, het hoofdkussen, enz. Ook de aankleding van het bed kunt u op uw eigen smaak afstemmen door een persoonlijke keuze uit de brede collectie hoofdborden, stoffen en pootjes. Zo kan uw bed, van binnen én van buiten, helemaal aan uw profiel, smaak en budget worden aangepast.

 

Boek nu de Slaaptest!