Wat is onze filosofie?

Teamwork, positiviteit en toewijding zijn essentiële kernwoorden van onze formule. Morgana is een ervaren en professionele organisatie. Een organisatie die continu in beweging is en zich, met behoud van visie en kernwaarden, snel aanpast aan veranderende omstandigheden.

Morgana vestigde zich in 2004 in Eijerkamp Veenendaal, destijds Woonthemacentrum Van Ekeris. Met een enthousiast en "jong" team zetten wij ons elke dag weer in om onze klanten in de watten te leggen in de meest innovatieve slaapspeciaalzaak van Nederland.

De oorsprong van ons familiebedrijf stamt al uit 1872 met mijn betovergrootvader Gerbrand Verrij, die op een bakfiets door de Hoeksewaard ging en bedlinnen en aanverwante artikelen verkocht. Mijn ouders zijn in de jaren zeventig in Brummen als één van de eersten in Nederland met een slaapspeciaalzaak begonnen. In de jaren tachtig is de aandacht nog meer op gezond slapen komen te liggen. Sindsdien ligt de focus volledig op het adviseren van verantwoorde en ergonomische slaapsystemen.

Wij staan voor u klaar en zien u graag in onze showroom.

Peter Verrij en team Morgana Veenendaal