sangiacomo commode valeo alle

Sangiacomo commode VALEO

VALEO van Sangiacomo brengt een creatieve, positieve sfeer in je huis.
  • Nieuwe, creatieve inzichten
  • In 45 kleuren beschikbaar
  • Als nachtkastje en/of commode
  • Italiaanse ontwerpen
sangiacomo commode valeo grijs 2 sangiacomo commode valeo bruin sangiacomo commode valeo grijs


Ontdek de Valeo Commode, waar rigoureuze esthetiek en eenvoudige lijnen samenkomen in maximale compositorische vrijheid. Het schiereiland is voorzien van een L-vormig blad in Grey Oak, 60 mm dik, dat naar wens kan worden aangepast voor diverse functies zoals een origineel bureau, kaptafel of handig steunoppervlak.

De Valeo-opbergmeubels belichamen een “minimale” esthetiek, met een serie modulaire ladeblokken die individueel of in combinatie met elkaar nieuwe en creatieve inrichtingsmogelijkheden bieden. De fronten met royale diktes worden gecombineerd met dunne boven- en zijpanelen, waardoor een eigentijdse en verfijnde uitstraling ontstaat.

Sangiacomo

Voor mensen die design echt waarderen en waarbij topkwaliteit de basis moet zijn, kunnen het beste kiezen voor de kasten van Sangiacomo. Wij bieden je Italiaanse draaideur-, schuifdeur- en inloopkasten in vele maten en kleuren aan.

Alle kasten zijn leverbaar in melamine, lak of houtfineer. Alle kasten zijn in veel module breedte maten te leveren waardoor we elke ruimte vanuit standaard maatvoering bijna om maat kunnen vullen.

Daarnaast bieden de standaard hoogte maten van 224cm, 240cm, 256cm en 288cm hoog. Ideaal voor nieuwbouw woningen om ruimtes maximaal te benutten. Indien je de kast volledig op maat gemaakt wenst te hebben is dat op de centimeter nauwkeurig mogelijk en hier wordt maar een kleine meerprijs voor in rekening gebracht.

Met een 3D-tekenprogramma laten we zien hoe jouw kast er precies uit kan komen te zien. Pas wanneer jij tevreden bent met het resultaat, komen professionele monteurs de kast thuis monteren. Bezoek onze kastenstudio en laat je informeren!

Ontdek jouw perfecte slaapoplossing!

Bepaal je SlaapDNA in 10 minuten aan de hand van de slaaptest van Ergosleep

Hoe werkt het?


cocon zoom

Ergosleep cocon

Ervaar in 10 minuten wat een goed slaapsysteem voor je kan doen!

cocon informatie

Informatie

Aan de hand van jouw persoonlijke wensen en behoefte bepaalt de meting het ideale bed voor jou.

ergosleep cocon binnen

De Slaaptest

in 10 minuten ervaar je het verschil tussen een standaard bed of een bed bij jouw lichaam past.

lattenbodem p4 dame slaapdna streepjes

Jouw SlaapDNA

Aan de hand van jouw SlaapDNA bepalen we in welk bed jij de komende 10 jaar fit en uitgerust in wakker kan worden.