sangiacomo draaideurkast liscia zwart mat

Sangiacomo draaideurkast LISCIA
Vanaf 2305,-

Deze Italiaanse design draaideurkast van topkwaliteit is naar wens samen te stellen. Deze kast is ook beschikbaar als hoekkast.
  • Modern, multifunctioneel design
  • In 51 kleuren beschikbaar
  • Verschillende kastdeuren mogelijk
  • Mat of glanzend verkrijgbaar
sangiacomo draaideurkast liscia bruin mat sangiacomo draaideurkast liscia bruin mat 2 sangiacomo draaideurkast liscia crème mat sangiacomo draaideurkast liscia crème mat 2 sangiacomo draaideurkast liscia wit mat sangiacomo draaideurkast liscia wit mat 2

Prijs op basis van een kast van 200cm brede 4-deurs kast in de hoogte 223, 240 of 256cm hoog.

Italiaans Design

Zoek je een linnenkast met een Italiaans design, top kwaliteit tegen een betaalbare prijs? Dan zijn onze Sangiacomo kasten een goede keuze! Deze kwaliteit kast is leverbaar met verschillende grepen om je eigen accent aan de kast te geven. De luxe Liscia draaideurkasten zijn standaard leverbaar op 224cm,  240cm, 256cm en 28 cm hoog, tegen een kleine meerprijs kan de kast op maat ingekort worden. De breedte maten is een veelvoud van 40cm, 50cm, 60cm, 80cm, 100cm of 120 cm. Ook kan de kast in een hoek doorgebouwd worden door gebruik te maken van de strakke haakse hoekkast.

Verschillende uitvoeringen

De Liscia draaideur kastenserie kan uitgevoerd worden in: melamine, mat lak, hoogglans lak en fineer. Voor de binnenkant is er een keuze optie van 8 kleuren/melamine. Sangiacomo maakt altijd gebruik van 35mm dikke legplanken wat de kast een stabiel maar ook een stoer uiterlijk geeft. Uiteraard zijn er ontelbare mogelijkheden aan de binnenkant van de kast mogelijk zoals laden, uittrekbare schoenen en pantalon houder, en de kleding lift mag ook niet ontbreken. Wij kunnen de perfecte kast samenstellen door gebruik te maken van een 3D tekenprogramma.

Sangiacomo

Voor mensen die design echt waarderen en waarbij topkwaliteit de basis moet zijn, kunnen het beste kiezen voor de kasten van Sangiacomo. Wij bieden je Italiaanse draaideur-, schuifdeur- en inloopkasten in vele maten en kleuren aan.

Alle kasten zijn leverbaar in melamine, lak of houtfineer. Alle kasten zijn in veel module breedte maten te leveren waardoor we elke ruimte vanuit standaard maatvoering bijna om maat kunnen vullen.

Daarnaast bieden de standaard hoogte maten van 224cm, 240cm, 256cm en 288cm hoog. Ideaal voor nieuwbouw woningen om ruimtes maximaal te benutten. Indien je de kast volledig op maat gemaakt wenst te hebben is dat op de centimeter nauwkeurig mogelijk en hier wordt maar een kleine meerprijs voor in rekening gebracht.

Met een 3D-tekenprogramma laten we zien hoe jouw kast er precies uit kan komen te zien. Pas wanneer jij tevreden bent met het resultaat, komen professionele monteurs de kast thuis monteren. Bezoek onze kastenstudio en laat je informeren!

Ontdek jouw perfecte slaapoplossing!

Bepaal je SlaapDNA in 10 minuten aan de hand van de slaaptest van Ergosleep

Hoe werkt het?


cocon zoom

Ergosleep cocon

Ervaar in 10 minuten wat een goed slaapsysteem voor je kan doen!

cocon informatie

Informatie

Aan de hand van jouw persoonlijke wensen en behoefte bepaalt de meting het ideale bed voor jou.

ergosleep cocon binnen

De Slaaptest

in 10 minuten ervaar je het verschil tussen een standaard bed of een bed bij jouw lichaam past.

lattenbodem p4 dame slaapdna streepjes

Jouw SlaapDNA

Aan de hand van jouw SlaapDNA bepalen we in welk bed jij de komende 10 jaar fit en uitgerust in wakker kan worden.