Terug naar kasten

Sangiacomo HORIZONTAL zweefdeurkast

Schuifdeuren tot 200cm breed voor een strak design!

Sangiacomo-zweefdeurkast-HORIZONTAL-crè
  • Italiaanse ontwerpen
  • Keuze uit 47 kleuren en materialen voor het buitendecor
  • Keuze uit 6 kleuren en materialen voor het binnendecor
  • Keuze uit 2 kleuren voor de rails

Zoek je een linnenkast met een italiaans design, top kwaliteit tegen een betaalbare prijs dan kom je uit bij Sangiacomo kasten!

Alle kasten zijn standaard leverbaar op 240 cm en 256 cm hoog, tegen een kleine meerprijs kan de kast op maat ingekort worden. Diverse breedte maten zorgen ervoor dat deze kast in elke kamer lijkt alsof het een maatwerk oplossing is.

De soepel lopende brede deuren worden bij het openen maar ook sluiten altijd opgevangen met een buffersysteem waardoor je de kast één en al luxe en comfort ervaart.

De Horizontal schuifkasten zijn leverbaar in lak, hoogglans lak en fineer. In het midden bij de greep kan je een accentkleur kiezen om de kast een nog specialere uitstraling te geven. Voor de binnenkant is er een keuze optie van 5 kleuren/decoren. SanGiacomo maakt altijd gebruik van 35mm dikke legplanken wat de kast een stabiel maar ook een stoer uiterlijk geeft. Uiteraard zijn er ontelbare mogelijkheden aan de binnenkant van de kast mogelijk zoals laden, uittrekbare schoenen en pantalon houder, en de kleding lift mag ook niet ontbreken.

Wij kunnen de perfecte kast samenstellen door gebruik te maken van een 3D tekenprogramma.

Kom bij ons langs in Veenendaal en ontdek zelf de ontelbare mogelijkheden in onze kasten studio! De grootste kastpresentatie van midden Nederland.

Maak een afspraak Bekijk alle kasten van Sangiacomo
Sangiacomo

Voor mensen die design echt waarderen en waarbij topkwaliteit de basis moet zijn, kunnen het beste kiezen voor de kasten van Sangiacomo.

Wij bieden je Italiaanse draaideur-, schuifdeur- en inloopkasten in vele maten en kleuren aan. Alle kasten zijn leverbaar in melamine, lak of houtfineer. De standaard hoogte van 255cm hoog is perfect voor de nieuwbouwwoningen, maar ook andere hoogtes zijn leverbaar.

Met een 3D-tekenprogramma laten we zien hoe jouw kast er precies uit kan komen te zien. Pas wanneer jij tevreden bent met het resultaat, komen professionele monteurs de kast thuis monteren.

Bezoek onze kastenstudio en laat je informeren!

Bekijk alles van Sangiacomo