sangiacomo draaideurkast odeon wit taupe mat

Sangiacomo ODEON draaideurkast

ODEON van Sangiacomo zorgt voor het comfort en gemak wat je verdient
  • Extra mobiele tv-unit
  • In 45 kleuren beschikbaar
  • Verschillende kastdeuren mogelijk
  • Grepen op de kastdeuren mogelijk
sangiacomo draaideurkast odeon wit taupe glas
Zoek je een linnenkast met een Italiaans design, top kwaliteit tegen een betaalbare prijs dan kom je uit bij Sangiacomo kasten! Deze kast heeft een geïntegreerde greep die indien gewenst in een accent lak kleur geleverd kan worden. wat betreft de uitvoering van de deuren is er keuze uit 20 kleuren lak in zijdeglans of hoogglans. Daarnaast kan de kast uitgevoerd worden in 8 soorten melamine of 6 uitvoeringen fineer. Voor elke stijl en sfeer dus een oplossing. Deze kast in voorzien van een TV oplossing waarbij de ruimte achter de draaiende TV deur voorzien is van 3 legplanken zodat er geen praktische legruimte verloren gaat. De luxe Liscia draaideurkasten zijn standaard leverbaar op 224 cm, 240 cm, 256 cm en 288 cm hoog, tegen een kleine meerprijs kan de kast op maat ingekort worden. De breedte maten is een veelvoud van 40, 50, 60, 80, 100 of 120 cm ook kan de kast in een hoek doorgebouwd worden door gebruik te maken van de strakke haakse hoekkast. Met deze mogelijkheden kunnen we elke ruimte optimaal benutten. De diepte is standaard leverbaar in 62cm of 46cm maar tegen een kleine meerprijs in elk gewenste diepte leverbaar. Ook een uitsparing voor radiator buizen, een vloerverwarming unit of een vaste koof hebben wij zonder al te hoge kosten een oplossing. Wij kunnen de perfecte kast samenstellen door gebruik te maken van een 3D tekenprogramma. Hiermee visualiseren wij jouw ideeën en zorgen voor een zo praktisch mogelijke indeling van de kast. Kom bij ons langs in Veenendaal en ontdek zelf de ontelbare mogelijkheden in onze kasten studio! Wij presenteren de grootste Sangiacomo collectie van Nederland.
Sangiacomo

Voor mensen die design echt waarderen en waarbij topkwaliteit de basis moet zijn, kunnen het beste kiezen voor de kasten van Sangiacomo. Wij bieden je Italiaanse draaideur-, schuifdeur- en inloopkasten in vele maten en kleuren aan.

Alle kasten zijn leverbaar in melamine, lak of houtfineer. Alle kasten zijn in veel module breedte maten te leveren waardoor we elke ruimte vanuit standaard maatvoering bijna om maat kunnen vullen.

Daarnaast bieden de standaard hoogte maten van 224cm, 240cm, 256cm en 288cm hoog. Ideaal voor nieuwbouw woningen om ruimtes maximaal te benutten. Indien je de kast volledig op maat gemaakt wenst te hebben is dat op de centimeter nauwkeurig mogelijk en hier wordt maar een kleine meerprijs voor in rekening gebracht.

Met een 3D-tekenprogramma laten we zien hoe jouw kast er precies uit kan komen te zien. Pas wanneer jij tevreden bent met het resultaat, komen professionele monteurs de kast thuis monteren. Bezoek onze kastenstudio en laat je informeren!

Ontdek jouw perfecte slaapoplossing!

Bepaal je SlaapDNA in 10 minuten aan de hand van de slaaptest van Ergosleep

Hoe werkt het?


cocon zoom

Ergosleep cocon

Ervaar in 10 minuten wat een goed slaapsysteem voor je kan doen!

cocon informatie

Informatie

Aan de hand van jouw persoonlijke wensen en behoefte bepaalt de meting het ideale bed voor jou.

ergosleep cocon binnen

De Slaaptest

in 10 minuten ervaar je het verschil tussen een standaard bed of een bed bij jouw lichaam past.

lattenbodem p4 dame slaapdna streepjes

Jouw SlaapDNA

Aan de hand van jouw SlaapDNA bepalen we in welk bed jij de komende 10 jaar fit en uitgerust in wakker kan worden.