sangiacomo draaideurkast sp35 antraciet grijs mat glas 2

Sangiacomo SP35 draaideurkast

Een prachtige Italiaanse kast die bij iedere slaapkamer past
  • Keuze uit 40 kleuren en materialen voor het buitendecor
  • Keuze uit 8 kleuren en materialen voor het binnendecor
  • Verschillende maten verkrijgbaar
  • Italiaanse ontwerpen
sangiacomo draaideurkast sp35 antraciet grijs mat glas 3 draaideurkast sp35 3

Zoek je een linnenkast met een italiaans design, top kwaliteit tegen ene betaalbare prijs dan kom je uit bij Sangiacomo kasten!

De SP35 draaideurkast is standaard leverbaar op 224 cm,  240 cm, 256 cm en 288 cm hoog, tegen een kleine meerprijs kan de kast op maat ingekort worden. De breedte maten is een veelvoud van 40, 50, 60, 80, 100 of 120 cm ook kan de kast in een hoek doorgebouwd worden door gebruik te maken van de strakke haakse hoekkast. Met deze mogelijkheden kunnen we elke ruimte optimaal benutten.

De draaideur kan uitgevoerd worden in 60 kleuren en materialen met een dikte van 26mm of 29 kleuren en materialen met een dikte van 35mm. Voor de binnenkant is er een keuze optie van 8 kleuren en materialen. SanGiacomo maakt altijd gebruik van 35mm dikke legplanken wat de kast een stabiel maar ook een stoer uiterlijk geeft. Geef de kast een eigen identiteit door te kiezen uit de vele greep mogelijkheden. Uiteraard zijn er ontelbare mogelijkheden aan de binnenkant van de kast mogelijk zoals laden, uittrekbare schoenen en pantalon houder, en de kleding lift mag ook niet ontbreken.

Wij kunnen de perfecte kast samenstellen door gebruik te maken van een 3D tekenprogramma.

Kom bij ons langs in de kastenwinkel en ontdek zelf de ontelbare mogelijkheden in onze kasten studio! De grootste kastpresentatie van midden Nederland.

Sangiacomo

Voor mensen die design echt waarderen en waarbij topkwaliteit de basis moet zijn, kunnen het beste kiezen voor de kasten van Sangiacomo. Wij bieden je Italiaanse draaideur-, schuifdeur- en inloopkasten in vele maten en kleuren aan.

Alle kasten zijn leverbaar in melamine, lak of houtfineer. Alle kasten zijn in veel module breedte maten te leveren waardoor we elke ruimte vanuit standaard maatvoering bijna om maat kunnen vullen.

Daarnaast bieden de standaard hoogte maten van 224cm, 240cm, 256cm en 288cm hoog. Ideaal voor nieuwbouw woningen om ruimtes maximaal te benutten. Indien je de kast volledig op maat gemaakt wenst te hebben is dat op de centimeter nauwkeurig mogelijk en hier wordt maar een kleine meerprijs voor in rekening gebracht.

Met een 3D-tekenprogramma laten we zien hoe jouw kast er precies uit kan komen te zien. Pas wanneer jij tevreden bent met het resultaat, komen professionele monteurs de kast thuis monteren. Bezoek onze kastenstudio en laat je informeren!

Ontdek jouw perfecte slaapoplossing!

Bepaal je SlaapDNA in 10 minuten aan de hand van de slaaptest van Ergosleep

Hoe werkt het?


cocon zoom

Ergosleep cocon

Ervaar in 10 minuten wat een goed slaapsysteem voor je kan doen!

cocon informatie

Informatie

Aan de hand van jouw persoonlijke wensen en behoefte bepaalt de meting het ideale bed voor jou.

ergosleep cocon binnen

De Slaaptest

in 10 minuten ervaar je het verschil tussen een standaard bed of een bed bij jouw lichaam past.

lattenbodem p4 dame slaapdna streepjes

Jouw SlaapDNA

Aan de hand van jouw SlaapDNA bepalen we in welk bed jij de komende 10 jaar fit en uitgerust in wakker kan worden.