sangiacomo zweefdeurkast twin antraciet glas

Sangiacomo TWIN schuifdeurkast

Deze majestueuze kast heeft grote glazen deuren die een bijzonder aantrekkelijk effect van vormen en reflecties creëren, terwijl het ontwerp een modern minimalisme behoudt.
  • Keuze uit diverse kleuren en materialen voor het decor
  • Italiaanse ontwerpen
  • Leverbaar in verschillende maten


Ontdek de Twin-kledingkast, uitgerust met grote glazen deuren in een donkere spiegel met Grill-metalen profielen, die een prachtig spel van vormen en reflecties creëren, terwijl het moderne minimalisme in het ontwerp behouden blijft.

Voor een linnenkast met Italiaans design, topkwaliteit en een betaalbare prijs, ben je bij Sangiacomo kasten aan het juiste adres!

Onze kasten zijn standaard leverbaar in hoogtes van 240 cm en 256 cm, maar kunnen tegen een kleine meerprijs op maat worden gemaakt voor een perfecte pasvorm. Dankzij diverse breedtematen lijkt elke kast alsof het speciaal op maat is gemaakt voor jouw kamer.

Ervaar het ultieme gemak en comfort met onze soepel lopende brede deuren, voorzien van een buffersysteem dat zorgt voor een zachte opening en sluiting.

Laat ons 3D-tekenprogramma de perfecte kast voor jou samenstellen, helemaal volgens jouw wensen en behoeften.

Breng een bezoek aan onze showroom in Veenendaal en ontdek zelf de eindeloze mogelijkheden in onze kastenstudio, waar we de grootste kastpresentatie van Midden-Nederland bieden.

Sangiacomo

Voor mensen die design echt waarderen en waarbij topkwaliteit de basis moet zijn, kunnen het beste kiezen voor de kasten van Sangiacomo. Wij bieden je Italiaanse draaideur-, schuifdeur- en inloopkasten in vele maten en kleuren aan.

Alle kasten zijn leverbaar in melamine, lak of houtfineer. Alle kasten zijn in veel module breedte maten te leveren waardoor we elke ruimte vanuit standaard maatvoering bijna om maat kunnen vullen.

Daarnaast bieden de standaard hoogte maten van 224cm, 240cm, 256cm en 288cm hoog. Ideaal voor nieuwbouw woningen om ruimtes maximaal te benutten. Indien je de kast volledig op maat gemaakt wenst te hebben is dat op de centimeter nauwkeurig mogelijk en hier wordt maar een kleine meerprijs voor in rekening gebracht.

Met een 3D-tekenprogramma laten we zien hoe jouw kast er precies uit kan komen te zien. Pas wanneer jij tevreden bent met het resultaat, komen professionele monteurs de kast thuis monteren. Bezoek onze kastenstudio en laat je informeren!

Ontdek jouw perfecte slaapoplossing!

Bepaal je SlaapDNA in 10 minuten aan de hand van de slaaptest van Ergosleep

Hoe werkt het?


cocon zoom

Ergosleep cocon

Ervaar in 10 minuten wat een goed slaapsysteem voor je kan doen!

cocon informatie

Informatie

Aan de hand van jouw persoonlijke wensen en behoefte bepaalt de meting het ideale bed voor jou.

ergosleep cocon binnen

De Slaaptest

in 10 minuten ervaar je het verschil tussen een standaard bed of een bed bij jouw lichaam past.

lattenbodem p4 dame slaapdna streepjes

Jouw SlaapDNA

Aan de hand van jouw SlaapDNA bepalen we in welk bed jij de komende 10 jaar fit en uitgerust in wakker kan worden.