Terug naar kasten

Sangiacomo VELA draaideurkast

Italiaans design voor een normale prijs!

Sangiacomo-draaideurkast-VELA-grijs-mat
  • Stijlvol en modern design
  • Italiaanse ontwerpen
  • In 36 kleuren beschikbaar
  • Mat of glanzend verkrijgbaar
  • Leverbaar in verschillende maten

Zoek je een linnenkast met een italiaans design, top kwaliteit tegen een betaalbare prijs dan kom je uit bij Sangiacomo kasten!

Alle kasten zijn standaard leverbaar op 240 cm en 256 cm hoog, tegen een kleine meerprijs kan de kast op maat ingekort worden. De breedte maten is een veelvoud van 40, 50, 60, 80, 100 of 120 cm ook kan de kast in een hoek doorgebouwd worden door gebruik te maken van de strakke haakse hoekkast. Met deze mogelijkheden kunnen we elke ruimte optimaal benutten.

De Vela draaideur kastenserie is altijd gelakt: mat lak of hoogglans lak in 20 kleuren. Voor de binnenkant is er een keuze optie van 5 kleuren/decoren. SanGiacomo maakt altijd gebruik van 35mm dikke legplanken wat de kast een stabiel maar ook een stoer uiterlijk geeft. Uiteraard zijn er ontelbare mogelijkheden aan de binnenkant van de kast mogelijk zoals laden, uittrekbare schoenen en pantalon houder, en de kleding lift mag ook niet ontbreken.

Wij kunnen de perfecte kast samenstellen door gebruik te maken van een 3D tekenprogramma.

Kom bij ons langs in de kastenwinkel en ontdek zelf de ontelbare mogelijkheden in onze kasten studio! De grootste kastpresentatie van midden Nederland.

Maak een afspraak Bekijk alle kasten van Sangiacomo
Sangiacomo

Voor mensen die design echt waarderen en waarbij topkwaliteit de basis moet zijn, kunnen het beste kiezen voor de kasten van Sangiacomo.

Wij bieden je Italiaanse draaideur-, schuifdeur- en inloopkasten in vele maten en kleuren aan. Alle kasten zijn leverbaar in melamine, lak of houtfineer. De standaard hoogte van 255cm hoog is perfect voor de nieuwbouwwoningen, maar ook andere hoogtes zijn leverbaar.

Met een 3D-tekenprogramma laten we zien hoe jouw kast er precies uit kan komen te zien. Pas wanneer jij tevreden bent met het resultaat, komen professionele monteurs de kast thuis monteren.

Bezoek onze kastenstudio en laat je informeren!

Bekijk alles van Sangiacomo