Kasten

Opbergen moeten we allemaal, de één kiest een functionele kast en voor de ander is juist de uitstraling erg belangrijk. Wij bieden alle mogelijkheden aan. Laat je inspireren door de ruim 30 showroomkasten!

Maak een afspraak

+2000 m2 showroom
Meer dan 30 presentatie kasten
Vrijblijvende 3D tekening
Kasten op maat inclusief plaatsing
Filters
nolte möbel inloopkast horizont 400 zwart glaze wand

Nolte Möbel inloopkast Horizont 400

Bekijk deze kast
nolte möbel inloopkast arias voorbeeld indeling

Nolte Möbel inloopkast Arias

Bekijk deze kast
sangiacomo inloopkast panorama taupe

Sangiacomo PANORAMA inloopkast

Bekijk deze kast
sangiacomo inloopkast bellavista bruin

Sangiacomo BELLAVISTA inloopkast

Bekijk deze kast
showmodel kast panorama 1

Showmodel inloopkast

Van € 5460,- Voor € 3299,-
Bekijk deze kast

Onze kasten

Een kast koop je vaak voor meer dan 10 jaar. De juiste samenstelling kleur en indeling is dan erg belangrijk. Kies je voor een schuifdeur kast, draaideur kast, vouwdeurkast of een inloop kast? Wij bieden daarnaast verschillende merken aan die topkwaliteit bieden. Denk bijvoorbeeld aan Nolte Kasten of Sangiacomo kasten. Wij helpen je met het maken van de juiste keuze.

Wij hebben meer dan 30 presentatie kasten staan in verschillende kwaliteiten. van standaard kasten tot speciale maatwerk kasten in lak glas of houtfineer. Alle kasten tekenen we in 3D zodat je precies kan zien hoe de kast er uiteindelijk uit komt te zien.

Bij maatwerk komen we indien nodig thuis meten. Uiteraard worden de kasten door professionele monteurs thuis gemonteerd.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kastadvies.

Bij ons vind je de grootste keuze van kasten aan in de regio Veenendaal, Ede, Lunteren, Bennekom, Wageningen, Woudenberg, Rhenen, Renswoude, In onze winkel doe je gegarandeerd inspiratie op.

Sfeerbeeld Kasten