Het belang van een goed hoofdkussen

Tijdens de nachtrust herstelt je lichaam van alle activiteiten die je overdag hebt ondernomen. Of dit nu zitten, staan of lopen is, bij alle activiteiten overdag wordt je wervelkolom belast doordat de zwaartekracht op de tussenwervelschijven drukt.

Gedurende de nachtrust herstellen je tussenwervelschijven in hoogte, daarom is slapen fysiek ook zo belangrijk. Dit herstel is echter pas optimaal als je lichaam ’s nachts de juiste ondersteuning krijgt. Hier komt onder andere het hoofdkussen om de hoek kijken.

Niet alleen kun je bij ons terecht voor het juiste hoofdkussen, je kunt ook het altijd vrijblijvend enkele nachten testen! Zo weet je zeker dat je het juiste hoofdkussen hebt.

  

 

 

 

Waarom Morgana?



Iedereen is uniek. Dit betekent dat iedereen ook een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lichaamsgewicht en slaaphouding. Bij Morgana is het als enige in Nederland nu mogelijk om dit slaapsysteem ook echt samen te stellen


Wij staan achter ons advies dat mede door het objectieve meetsysteem tot stand komt en de producten die we aan de hand daarvan leveren. 



De ervaringen van onze bestaande klanten vertellen meer dan welke uitleg ook. Klik hier om algeme reviews te lezen.