Lattenbodems

Een goed matras en bedbodem ondersteunen je lichaam gelijkmatig zodat je wervelkolom ook 's nachts zijn natuurlijke S-curve behoudt. Morgana biedt je de mogelijkheid om de lattenbodem helemaal naar je lichaamsprofiel aan te passen.
Dit doen wij aan de hand van onze slaaptest, waarmee je Slaap-DNA® wordt vastgesteld. Dit Slaap-DNA® wordt vervolgens verwerkt in de instellingen van jouw bodem. Hierdoor ontstaat, in combinatie met de eveneens door dit meetsysteem geadviseerde matras, een optimale ondersteuning en drukverlaging en wordt je 's ochtends fit en uitgerust wakker.

Waarom Morgana?Iedereen is uniek. Dit betekent dat iedereen ook een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lichaamsgewicht en slaaphouding. Bij Morgana is het als enige in Nederland nu mogelijk om dit slaapsysteem ook echt samen te stellen


Wij staan achter ons advies dat mede door het objectieve meetsysteem tot stand komt en de producten die we aan de hand daarvan leveren. De ervaringen van onze bestaande klanten vertellen meer dan welke uitleg ook. Klik hier om algeme reviews te lezen.