Terug naar lattenbodems

Ergosleep Lattenbodem P1

Lattenbodem P1 van Ergosleep biedt je comfort over de volledige breedte door extra soepele lattenhouders en buiglatten in de schouderzones.

Ergosleep-lattenbodem-P1-vlak
  • Standaard voorgeprofileerd
  • Naar jouw unieke SLAAP-DNA®
  • Hoofd- en benengedeelte hoger geplaatst
  • In diverse uitvoeringen beschikbaar
  • Leverbaar in verschillende maten
  • Ergonomisch verantwoord
  • Vlak en elektrisch verstelbaar mogelijk
  • Optioneel reflux en anti-reflux systeem

Met de Ergosleep P1 lattenbodem ervaar je volledig geprofileerde ondersteuning en veel comfort.

De P1 lattenbodem heeft ondersteuningsniveau 3, het middelste niveau. Dit betekent dat het resultaat vanuit de slaaptest, jouw SLAAP-DNA®, deels is doorvertaald in deze lattenbodem, zodat jouw lichaam optimaal wordt ondersteund. De latten zijn daarvoor ingesteld in drie verschillende hoogtestanden.

Deze lattenbodem heeft latten van massief beukenhout, een stevig, duurzaam én kraakvrij materiaal. De latten zijn gevat in Hytrell kunststof lattendragers en met verende draagelementen bevestigd aan een metaalframe. De latten zweven boven het frame, daardoor voel je de randen van het frame niet en lig je dus ook aan de zijkanten comfortabel. Door de veren kunnen de latten soepel met je meebewegen, waardoor deze lattenbodem zeer comfortabel is.

Voor comfort zijn de latten aan het frame bevestigd met verende draagelementen. Hierdoor kunnen de latten soepel met je meebewegen, terwijl ze je lichaam op de juiste manier blijven ondersteunen.

Maak een afspraak Bekijk alle lattenbodems van Ergosleep
Ergosleep

Bij Ergosleep draait alles om persoonlijk slaapcomfort.

Welk matras of welke bodem precies bij jou past, kunnen we meten met behulp van de Digitale Nachtrust Analyse die je eigen unieke SLAAP-DNA® vast stelt. Zo krijg je gegarandeerd goed advies over wat jij nodig hebt voor een goede nachtrust.

Ergosleep is het enige echt wetenschappelijke slaapsysteem in de beddenbranche en wij zijn er trots op dat we deze slaapsystemen al sinds 1991 mogen adviseren.

Kom langs in onze winkel en ervaar het zelf! Doe de slaaptest.

Bekijk alles van Ergosleep