ergosleep leidknat globe 1 ergosleep leidknat globe 2


Ontwerp jouw perfecte bedomranding met de Globe serie, waarbij je volledige vrijheid hebt om naar eigen smaak samen te stellen. Met een ruime keuze aan pootjes, stoffen en kleuren, en bijpassende hoofdborden, kun je een uniek bed creëren dat perfect past bij jouw stijl en behoeften.

Wil je de luxe uitstraling van een boxspring? Dan is de bedomranding Greenwich met 3 gestoffeerde zijden en een bijpassend hoofdbord de ideale keuze. Voor wie geen hoofdbord nodig heeft, biedt de bedomranding Globe een stijlvolle optie met stoffering aan alle vier zijden.

Het hoofdbord is aanpasbaar in verschillende hoogte- en breedtematen, zodat het perfect aansluit bij jouw voorkeuren en de stijl van jouw slaapkamer.

Ervaar het ultieme ligcomfort door onze slaaptest te doen en ontdek diverse soorten matrassen, zoals latex, pocketveer, traagschuim of koudschuim, zodat je het matras kunt kiezen dat het beste bij jou past.

Kom langs in onze slaapspeciaalzaak in Veenendaal en laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor jouw slaapkamer! Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het vinden van het ideale ledikant voor jouw behoeften.

Ergosleep

Bij Ergosleep draait alles om persoonlijk slaapcomfort.

Welk matras of welke bodem precies bij jou past, kunnen we meten met behulp van de Digitale Nachtrust Analyse die je eigen unieke SLAAP-DNA® vast stelt. Zo krijg je gegarandeerd goed advies over wat jij nodig hebt voor een goede nachtrust.

Als je bij ons een compleet slaapsysteem van Ergosleep koopt krijg je 365 dagen nachtrust garantie.

Ontdek jouw perfecte slaapoplossing!

Bepaal je SlaapDNA in 10 minuten aan de hand van de slaaptest van Ergosleep

Hoe werkt het?


cocon zoom

Ergosleep cocon

Ervaar in 10 minuten wat een goed slaapsysteem voor je kan doen!

cocon informatie

Informatie

Aan de hand van jouw persoonlijke wensen en behoefte bepaalt de meting het ideale bed voor jou.

ergosleep cocon binnen

De Slaaptest

in 10 minuten ervaar je het verschil tussen een standaard bed of een bed bij jouw lichaam past.

lattenbodem p4 dame slaapdna streepjes

Jouw SlaapDNA

Aan de hand van jouw SlaapDNA bepalen we in welk bed jij de komende 10 jaar fit en uitgerust in wakker kan worden.