Terug naar matrassen

Ergosleep matras Latex 750

Ergosleep-matras-Latex-750
  • Voorzien van comfortzones voor passende ondersteuning 
  • Alpura tijk voor actieve reiniging van het matras
  • Leverbaar in verschillende maten
  • Elastische tijk is voorzien van 3D-ventilatiestrook 
  • Keuze uit verschillende hardheden en unieke X- en Y-ondersteuning
  • Permanent huisstofmijt- en schimmelvrij

De latex 750 matras heeft een kern van 100% natuurlijk Talalay latex. Talalay latex is het meest elastische en luchtige latex. Het heeft een zeer open en gelijkmatige celstructuur, waardoor vocht en warmte gemakkelijk kan worden afgevoerd.

Het uitstekende ventilerende vermogen zorgt voor een aangenaam slaapklimaat, waarbij bovendien de opbouw van bacteriën, schimmels en huisstofmijten wordt beperkt. De extreme soepelheid van het Talalay latex zorgt voor hoog comfort, een goede drukverdeling en een uitstekende doorgave van de ondersteuning vanuit de bodem. 

Dit gecombineerd met een luxe Alpura tijk zorgt voor een optimale combinatie van zachtheid en ondersteuning, zeer goede ventilatie en temperatuurregulatie en een sterk anti-bacterieel en anti-allergisch effect.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een passend advies!

Maak een afspraak Bekijk alle matrassen van Ergosleep
Ergosleep

Bij Ergosleep draait alles om persoonlijk slaapcomfort.

Welk matras of welke bodem precies bij jou past, kunnen we meten met behulp van de Digitale Nachtrust Analyse die je eigen unieke SLAAP-DNA® vast stelt. Zo krijg je gegarandeerd goed advies over wat jij nodig hebt voor een goede nachtrust.

Ergosleep is het enige echt wetenschappelijke slaapsysteem in de beddenbranche en wij zijn er trots op dat we deze slaapsystemen al sinds 1991 mogen adviseren.

Kom langs in onze winkel en ervaar het zelf! Doe de slaaptest.

Bekijk alles van Ergosleep