Terug naar matrassen

Ergosleep matras Pocket 550

Ergosleep Pocket 550 s is voorzien van comfortzones voor passende ondersteuning en wordt met hulp van de slaaptest aangemeten.

Ergosleep-matras-Pocket-550-pocketveren
  • Keuze uit verschillende hardheden en unieke X- en Y-ondersteuning
  • Elastische tijk is voorzien van 3D-ventilatiestrook 
  • Permanent huisstofmijt- en schimmelvrij  
  • Afgedekt met geprofileerd natuurlatex 
  • Optimale combinatie van comfort, stabiliteit en vochtregulatie
  • Verkrijgbaar in verschillende maten

De Pocket 550 matras heeft een kern van 7-slags dubbele thermische pocketveren met 50% natuurlatex afdeklaag. Hij heeft 7 comfort zones inclusief schouder comfort. De pocketveren worden individueel in zakjes (pockets) verpakt die in het midden aan elkaar zijn verankerd, zodat ze elk afzonderlijk kunnen inveren. Hierdoor biedt het matras een optimale ondersteuning en tevens een goede ventilering.

De afdeklaag is van 50% natuurlatex en 50% syntetisch latex. Latex biedt een bijzondere veerkracht en elasticiteit waardoor de afdeklaag een aangenaam ligcomfort biedt en een uitstekende doorgave van de ondersteuning vanuit de bodem en de pocketveren. Door zijn samenstelling is latex bovendien schimmelwerend, antibacterieel en huisstofmijt vrij. 

Dit matras heeft een anti-allergisch en zelfreinigende Alpura tijk. Deze luxe elastische tijk zorgt voor optimaal comfort, is afneembaar en wasbaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een passend advies!

Maak een afspraak Bekijk alle matrassen van Ergosleep
Ergosleep

Bij Ergosleep draait alles om persoonlijk slaapcomfort.

Welk matras of welke bodem precies bij jou past, kunnen we meten met behulp van de Digitale Nachtrust Analyse die je eigen unieke SLAAP-DNA® vast stelt. Zo krijg je gegarandeerd goed advies over wat jij nodig hebt voor een goede nachtrust.

Ergosleep is het enige echt wetenschappelijke slaapsysteem in de beddenbranche en wij zijn er trots op dat we deze slaapsystemen al sinds 1991 mogen adviseren.

Kom langs in onze winkel en ervaar het zelf! Doe de slaaptest.

Bekijk alles van Ergosleep