Terug naar matrassen

Ergosleep matras Pocket 950

Ergosleep-matras-Pocket-950-pocketveren
  • 7 comfort zones
  • Kern van interactieve pocketveren
  • Afdeklaag van 100% Talalay natuurlatex
  • Elk seizoen draaien en gebruik van een molton wordt geadviseerd
  • Verkrijgbaar in verschillende maten
  • Afneembare tijk wasbaar op 60°C

De Pocket 950 matras heeft een kern van 7-slags dubbele thermische pocketveren met 100% Talalay natuurlatex afdeklaag. Hij heeft 7 comfort zones inclusief schouder comfort. De pocketveren worden individueel in zakjes (pockets) verpakt die in het midden aan elkaar zijn verankerd, zodat ze elk afzonderlijk kunnen inveren.

De exclusieve technologie van pocketveer in pocketveer zorgt voor hoogwaardig comfort door de soepele buitenste veer en optimale, proactieve ondersteuning door de stabiliteit van de binnenste veer. Hierdoor biedt het matras een uiterst aangenaam ligcomfort, zorgt het voor optimale ondersteuning en tevens een goede ventilering.

De afdeklaag is van 100% natuurlijk Talalay latex. Talalay latex is het meest elastische en luchtige latex. Het heeft een zeer open en gelijkmatige celstructuur, waardoor vocht en warmte gemakkelijk kan worden afgevoerd. Het uitstekende ventilerende vermogen zorgt voor een aangenaam slaapklimaat, waarbij bovendien de opbouw van bacteriën, schimmels en huisstofmijten wordt beperkt. De extreme soepelheid van het Talalay latex zorgt voor hoog comfort, een goede drukverdeling en een uitstekende doorgave van de ondersteuning vanuit de bodem en de pocketveren.

Dit gecombineerd met een afdeklaag van 100% Talalay natuurlatex en een luxe genopte Alpura tijk zorgt voor butengewoon ligcomfort en een zeer aangenaam slaapklimaat.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een passend advies!

Maak een afspraak Bekijk alle matrassen van Ergosleep
Ergosleep

Bij Ergosleep draait alles om persoonlijk slaapcomfort.

Welk matras of welke bodem precies bij jou past, kunnen we meten met behulp van de Digitale Nachtrust Analyse die je eigen unieke SLAAP-DNA® vast stelt. Zo krijg je gegarandeerd goed advies over wat jij nodig hebt voor een goede nachtrust.

Ergosleep is het enige echt wetenschappelijke slaapsysteem in de beddenbranche en wij zijn er trots op dat we deze slaapsystemen al sinds 1991 mogen adviseren.

Kom langs in onze winkel en ervaar het zelf! Doe de slaaptest.

Bekijk alles van Ergosleep