Terug naar matrassen

Morgana matras M8300 Support

Morgana-matras-M8300-Support
  • 7-zone pocketvering met unieke ShoulderFlex® zone
  • 3 cm Pulse® latex afdeklaag
  • Silverfresh X-static
  • Luxe Tencel tijk
  •  Anti-bacterieel
  • Anti-statisch 
  • Anti-allergisch

De M8300 Support matras beschikt over een kern van 7-zone  pocketvering en een 3 cm Pulse Latex afdeklaag aan beide zijden. Zowel deze afdeklaag als de kern hebben een uitstekend ventilerend vermogen. Dit uitstekende ventilerende vermogen zorgt voor een aangenaam slaapklimaat, waarbij bovendien de opbouw van bacteriën, schimmels en huisstofmijten wordt beperkt. De veerkrachtigheid van de pocketveren en het pulse Latex zorgt voor comfort en drukverdeling en is daarnaast goed in staat om de ondersteuning vanuit de bodem door te geven.

De luxe Tencel tijk heeft een anti-bacteriële, anti-allergische en anti-statische Tencel tijk met zilvergaren. Deze luxe elastische tijk zorgt voor optimaal comfort en is afneembaar en wasbaar.

De M8300 matras is beschikbaar in drie verschillende hardheden: Soft, Medium of Firm. Voor een tweepersoonsbed kun je naast twee losse matrassen ook kiezen voor één groot matras. Dit kan met één kern, maar wanneer jij en je partner verschillende hardheden nodig hebben, kun je ook kiezen voor twee kernen in één hoes.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een passend advies!

Maak een afspraak Bekijk alle matrassen van Morgana
Morgana

Bij Morgana willen we je graag leren kennen, omdat we op die manier pas echt een goed advies kunnen geven.

Voor een gezonde nachtrust is het belangrijk dat je een bed heeft wat goed bij jou past. Maar iedereen heeft een uniek lichaam.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we voor jou kunnen betekenen? We vertellen er graag meer over in onze winkel of maak alvast een afspraak voor de slaaptest.

Bekijk alles van Morgana