Terug naar matrassen

Morgana Topmatras T8500

De T8500 wordt exclusief geproduceerd voor Morgana en kenmerkt zich door de unieke ergonomisch schouderzone.

Morgana-topmatras-T8600-pocketveren
  • Tijk wasbaar op 60°C
  • Kern van LLQ-HR60 koudschuim
  • keuze uit splittopper en een normale topper
  • Luxe tencel tijk

De T8500 heeft een kern van LLQ-HR60 koudschuim. Koudschuim heeft een enigszins onregelmatige, maar open celstructuur, waardoor vocht en warmte gemakkelijk kan worden afgevoerd. Het goede ventilerende vermogen zorgt voor een aangenaam slaapklimaat, waarbij bovendien de opbouw van bacteriën, schimmels en huisstofmijten wordt beperkt.

De veerkrachtigheid van koudschuim zorg voor comfort, een goede drukverdeling en een goede doorgave van de ondersteuning vanuit de bodem en het matras.

De zone van de schouder is hierbij extra zacht gemaakt, waardoor je minder druk ervaart bij je schouder. Ook het effect van een geprofileerde bedbodem en matras blijft zo nog beter behouden.

De T8500 is circa 11 centimeter hoog en heeft een luxe Tencel tijk met zilvergaren. Deze tijk is bacterie, schimmel en huisstofmijt werend. 

Neem contact met ons op voor meer informatie en een passend advies!

Maak een afspraak Bekijk alle matrassen van Morgana
Morgana

Bij Morgana willen we je graag leren kennen, omdat we op die manier pas echt een goed advies kunnen geven.

Voor een gezonde nachtrust is het belangrijk dat je een bed heeft wat goed bij jou past. Maar iedereen heeft een uniek lichaam.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we voor jou kunnen betekenen? We vertellen er graag meer over in onze winkel of maak alvast een afspraak voor de slaaptest.

Bekijk alles van Morgana