Mline

"Een goede nachtrust geeft u de energie om overdag beter te bewegen."

De Mline matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van revolutionair visco-elastisch materiaal welke zich exact naar de contouren van het lichaam vormt. Dit zorgt voor een perfecte drukverlaging, ergonomische ondersteuning en betere bloedsomloop tijdens het slapen. 
Veel topsporters slapen op een bed van M Line en hebben zich ervan overtuigd dat M Line bijdraagt aan een betere prestatie. Want een uitgekiende slaaphouding draagt bij aan een sneller herstel van lichaam en geest.

 

 

Waarom Morgana?Iedereen is uniek. Dit betekent dat iedereen ook een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lichaamsgewicht en slaaphouding. Bij Morgana is het als enige in Nederland nu mogelijk om dit slaapsysteem ook echt samen te stellen


Wij staan achter ons advies dat mede door het objectieve meetsysteem tot stand komt en de producten die we aan de hand daarvan leveren. De ervaringen van onze bestaande klanten vertellen meer dan welke uitleg ook. Klik hier om algeme reviews te lezen.