Morgana 

Morgana heeft als doel om iedereen fit en uitgerust wakker te laten worden. Iedereen heeft een unieke combinatie van lichaamsgewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Voor een gezonde nachtrust is het dan ook belangrijk dat je een bed hebt dat goed bij je past. Maar hoe vind je dat?
De slaaptest van Morgana biedt uitkomst. In de slaaptestcabine meten we je lichaamsprofiel in real-time op. Hierdoor voel je direct welk verschil een bed op maat kan betekenen. Nieuwsgierig? Kom dan snel eens naar de winkel en ervaar het zelf!

 

 

Waarom Morgana?Iedereen is uniek. Dit betekent dat iedereen ook een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lichaamsgewicht en slaaphouding. Bij Morgana is het als enige in Nederland nu mogelijk om dit slaapsysteem ook echt samen te stellen


Wij staan achter ons advies dat mede door het objectieve meetsysteem tot stand komt en de producten die we aan de hand daarvan leveren. De ervaringen van onze bestaande klanten vertellen meer dan welke uitleg ook. Klik hier om algeme reviews te lezen.