Morgana kasten

 
Linnenkasten zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren. Of je nu een standaardkast zoekt, een extra hoge of smalle kast, een inloopkast of een kast voor onder een schuin dak, bij Morgana Veenendaal kunnen we je helpen. 
In onze kastenstudio kunnen we elke gewenste kast op maat samenstellen met behulp van ons geavanceerde tekenprogramma. Maak jouw keuze aande hand van een ruime presentatie van meer dan 30 verschillende kasten: schuifdeur-, draaideur- of een vouwdeurkast, natuurlijk mag een inloopkast niet ontbreken.
Dit allemaal in verschillende kwaliteiten van basis aktie kasten tot italiaans design. 
Ook kunnen we bij je thuis inmeten en hebben we professionele monteurs om een kast thuis te installeren.
 
We vertellen er graag meer over in onze winkel.

Waarom Morgana?Iedereen is uniek. Dit betekent dat iedereen ook een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lichaamsgewicht en slaaphouding. Bij Morgana is het als enige in Nederland nu mogelijk om dit slaapsysteem ook echt samen te stellen


Wij staan achter ons advies dat mede door het objectieve meetsysteem tot stand komt en de producten die we aan de hand daarvan leveren. De ervaringen van onze bestaande klanten vertellen meer dan welke uitleg ook. Klik hier om algeme reviews te lezen.