Nolte kasten: kies voor onze standaardmodellen of voor maatwerk

De stijlvolle Nolte Kasten kunnen natuurlijk niet in ons assortiment ontbreken! Ga jij voor een standaard model of voor een maatwerk kast? Of je nu op zoek bent naar een Nolte kast voor je slaapkamer, woonkamer, of een andere ruimte in je huis, bij ons vind je precies wat je zoekt. Bij Morgana Veenendaal hebben wij 30+ kasten in onze showroom staan. Kom bij ons langs en laat je inspireren door alle verschillende modellen die wij aanbieden! Je kunt direct een afspraak inplannen via de onderstaande knop.

Maak nu een afspraak

+2000 m2 showroom
Meer dan 30 presentatie kasten
Vrijblijvende 3D tekening
Kasten op maat inclusief plaatsing

Waarom kiezen voor een Nolte Kast?

Nolte is een gerenommeerd merk dat staat voor haar kwaliteit en luxe ontwerpen. De Nolte kasten kun je, samen met één van onze specialisten, volledig naar wens samenstellen.  De kasten zijn verkrijgbaar als Schuifdeur of draaideurkast. Ook kan er gekozen worden uit verschillende materialen, zoals een glasdeur of spiegeldeur, een houten zijwand of juist een witte zijwand. De combinaties van de Nolte kast zijn eindeloos. Nolte werkt met standaard hoogtes van 197 cm, 223 cm en 240 cm hoog. Omdat een Nolte kast een aanbouwprogramma is, kunnen wij elke kast zo breed mogelijk maken als je wilt. 

Bekijk onze collectie Nolte kasten

horizont100 drehtürenschrank / sonyo bett / akaro kommode

Jouw voordelen

Onze Nolte kasten zijn uitsluitend van de meest hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast kennen de kasten verschillende luxe elementen die zorgen voor extra comfort. Denk bijvoorbeeld aan lades, een kledinglift of automatische ledverlichting, die ervoor zorgen dat je zowel ’s avonds als ’s ochtends de juiste belichting hebt. Tot slot zorgen de kasten ervoor dat je een nette en geordende ruimte creëert in bijvoorbeeld jouw slaapkamer. 

Maak nu een afspraak

Onze collectie Nolte Kasten

Bij Morgana Veenendaal snappen we dat iedere klant een specifieke stijl in zijn of haar woning heeft. Daarom bieden we een breed scala aan verschillende Nolte Kasten aan. Wij verkopen verschillende draaideurkasten, schuifdeurkasten en inloopkasten. Daarnaast hebben wij ook de ledikanten, nachtkasten en commodes in ons assortiment. Ook maatwerk is mogelijk bij Morgana Veenendaal. Indien nodig komen we thuis meten. Daarnaast worden de kasten door professionele monteurs thuis gemonteerd.

Showmodel Panoramakast Marcato 2.0

Van € 7343,- Voor € 4399,-

Showmodel nachtkast set Alegro Style

Van € 1928,- Voor € 899,-

Showmodel Hoekkast Horizont 110

Van €5607,- Voor €2995,-

Nolte Möbel Marcato schuifdeurkast 2.0

Nolte Möbel draaideurkast Horizont 100

Nolte Möbel draaideurkast Horzizont 100

Maak vandaag nog een afspraak!

Bij Morgana Veenendaal vinden wij het belangrijk dat we jouw persoonlijke wensen, hoe complex ook, kunnen omzetten in een passende oplossing. Wanneer je onze showroom bezoekt, helpen een van onze specialisten je graag verder. Wij tekenen jouw gekozen ontwerp altijd in 3D uit. Dit schept gelijk een realistisch beeld van hoe de Nolte kast er uiteindelijk uit komt te zien. Een 3D ontwerp is ook mogelijk voor de Italiaanse Sangiacomo kasten. We kijken ernaar uit je spoedig bij ons in de showroom te mogen ontvangen!

Maak nu een afspraak

Ontdek jouw perfecte slaapoplossing!

Bepaal je SlaapDNA in 10 minuten aan de hand van de slaaptest van Ergosleep

Hoe werkt het?


cocon zoom

Ergosleep cocon

Ervaar in 10 minuten wat een goed slaapsysteem voor je kan doen!

cocon informatie

Informatie

Aan de hand van jouw persoonlijke wensen en behoefte bepaalt de meting het ideale bed voor jou.

ergosleep cocon binnen

De Slaaptest

in 10 minuten ervaar je het verschil tussen een standaard bed of een bed bij jouw lichaam past.

lattenbodem p4 dame slaapdna streepjes

Jouw SlaapDNA

Aan de hand van jouw SlaapDNA bepalen we in welk bed jij de komende 10 jaar fit en uitgerust in wakker kan worden.