Essenza Home

Met Essenza Home voel je je thuis. Bedlinnen, badstof, plaids, kussens, homewear… al onze producten zijn gemaakt om lekker in of onder weg te kruipen en geven je dat ultieme ‘thuis’-gevoel, waar je ook bent.

 

 Essenza, Covers & Co, Marc O’Polo en PiP Studio.


De collectie bestaande uit bed- en badtextiel, homewear en home accessoires nodigt uit tot het stylen van elk interieur volgens de laatste trends op woongebied, waarbij persoonlijke stijl voorop staat. Inspirerend, eigentijds en stijlvol. Dat is waar Essenza Home voor staat.


Bella Donna

 De koningin onder de hoeslakens: de Formesse Bella Donna. Dit zijn hoeslakens van zeer fijn katoen en verkrijgbaar in maar liefst 54 verschillende kleuren. Deze hoeslakens staan bekend om de uitstekende kwaliteit van het garen. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van de Formesse Bella Donna. U vindt deze hoeslakens in het uitgebreide assortiment van Beste-Dekbed.


Essenza Home

ESSENZA HOME is sinds 1961 een toonaangevende ontwerper, producent en distributeur van modieuze, inspirerende homestyling producten met mooie merken voor diverse interieurstijlen. Met een veelzijdige mix van internationaal onderscheidende merken als ESSENZA, Covers & Co, Marc O’Polo en PiP Studio.
De collectie bestaande uit bed- en badtextiel, homewear en home accessoires nodigt uit tot het stylen van elk interieur volgens de laatste trends op woongebied, waarbij persoonlijke stijl voorop staat. Inspirerend, eigentijds en stijlvol. Dat is waar ESSENZA HOME voor staat.

Bella Donna

Bella Donna hecht veel waarde aan de herkomst van de producten die ze aanbieden. Het is het doel om hoogwaardige producten in de slaapkamer te brengen die onder redelijke voorwaarden en werkomstandigheden worden geproduceerd. Ook het milieu is erg belangrijk, aangezien veel van deze producten direct in contact komen met de huid. Wij bieden klanten de mogelijkheid producten bij te kopen waarbij de productie geen vervuilende processen of chemicaliën worden gebruikt. Bella Donna Organic wordt bijvoorbeeld volledig milieuvriendelijk geproduceerd.