Samenwerkingen

Een goede nachtrust is soms van meer factoren afhankelijk dan het juiste bed. Daarom gaan wij samenwerkingen aan met partijen die net als wij voor het belang van gezond slapen staan. Zo zorgen we er gezamenlijk voor dat onze klanten voortaan fit en uitgerust wakker worden. 

 

Eventuele klachten
+
Behandeling
+
Training
+
Gezond herstel in de nacht
=
Optimale zorg voor uw lichaam

Fysiotherapeuten

Een Morgana-bed kan helpen om bijvoorbeeld rugklachten, nekklachten, schouderklachten of reumatische klachten te verlichten. Daarnaast is het natuurlijk van belang om ook de oorzaak aan te pakken, samen met een gespecialiseerd therapeut. Daarom werkt Morgana samen met diverse fysiotherapiepraktijken, waarbij we onze klanten over en weer helpen. Denk bijvoorbeeld aan een gratis Morgana hoofdkussen uitleenservice bij de fysiotherapeut en het verstrekken van informatie over en weer.

Fysiotherapiepraktijken waar wij momenteel  samenwerken zijn de volgende:

  • De Hoofdfysio midden-Nederland, Kerkewijk 92, 3904 JG Veenendaal
  • Paramedisch Instituut Rembrandt, Kerkewijk 92, 3904 JG Veenendaal
  • Heleen Boelens Oefentherapie Cesar, Synagogestraat 103-105, 3901 TR Veenendaal 
  • Osteopathie centrum Bennekom, Bakkerstraat 30-20 6721 WG Bennekom

Informatieavonden

Een paar keer per jaar organiseren we een informatieavond in onze winkel. Je kunt dan meedoen aan diverse workshops. Denk hierbij aan tips om in slaap te vallen van een slaapoefentherapeute, uitleg over het kiezen van het juiste hoofdkussen of houdingsoefeningen van een manueel therapeut. Houd de site in de gaten voor nieuwe data!

Ben je fysiotherapeut en wil je meer weten over de mogelijkheden tot samenwerking? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.