Kastenstudio

Linnenkasten zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren. Of je nu een standaardkast zoekt, een extra hoge of smalle kast, een inloopkast of een kast voor onder een schuin dak, bij Morgana Veenendaal kunnen we je helpen. 
In onze kastenstudio kunnen we elke gewenste kast op maat samenstellen met behulp van ons geavanceerde tekenprogramma. Ook kunnen we bij u thuis inmeten en hebben we professionele monteurs om een kast thuis te installeren.
Om de kast af te stemmen op de persoonlijke wensen maken wij gebruik van een 3D tekenprogramma waarin wij elke kast op een groot scherm samen met de klant kunnen samenstellen. Hierdoor ziet de klant direct hoe de kast er straks thuis uit komt te zien.
 
We vertellen er graag meer over in onze winkel

Waarom Morgana?Iedereen is uniek. Dit betekent dat iedereen ook een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lichaamsgewicht en slaaphouding. Bij Morgana is het als enige in Nederland nu mogelijk om dit slaapsysteem ook echt samen te stellen


Wij staan achter ons advies dat mede door het objectieve meetsysteem tot stand komt en de producten die we aan de hand daarvan leveren. De ervaringen van onze bestaande klanten vertellen meer dan welke uitleg ook. Klik hier om algeme reviews te lezen.