De slaaptest

De slaaptest

Iedereen wil toch fit en uitgerust wakker worden? Maar elk lichaam is uniek.

Voor een gezonde nachtrust heb je dus ook een unieke slaapoplossing nodig! Je hebt de beste slaap als de drukpunten van schouders en heup worden verlicht en het lichaam de juiste ondersteuning krijgt.

Bij Morgana is het als enige slaapspeciaalzaak in Nederland mogelijk om daarachter te komen. Dit doen wij aan de hand van de slaaptest van Ergosleep. In een Digitale Nachtrust Analyse meten wij in 8 minuten jouw SLAAP-DNA®.

De slaaptest
Maak nu een afspraak

Hoe werkt het?

In de winkel staat een slaapcabine. Terwijl je op het bed in de cabine ligt, worden er metingen uitgevoerd om jouw lichaam in kaart te brengen. Met die informatie, ook wel SLAAP-DNA® genoemd, kunnen we je het verschil laten voelen tussen een normaal bed en een bed wat helemaal op jouw lichaam afgesteld is.
 
De aankleding van het bed kun je vervolgens zelf bepalen met onze brede collectie aan hoofdborden, stoffen en pootjes. Onze adviseurs denken met je mee en geven je waar nodig advies. Daarmee is je nieuwe bed afgestemd op jouw lichaam, smaak en budget.
 
De video hiernaast legt kort uit waarom het personaliseren van je bed zo belangrijk is.

Maak nu een afspraak

Geprofileerd slapen

Bij Morgana werken wij met 5 niveaus van ondersteuning. Hoe hoger het niveau, hoe persoonlijker de ondersteuning is.                                                          Voor de beste ondersteuning te vinden kunt u bij ons langs komen in de winkel om de slaaptest doen.

Maak nu een afspraak