Voordelen

Persoonlijk voor jou het lekkerste bed of de mooiste linnenkast samenstellen is waar wij blij van worden. Alles wordt vakkundig gemonteerd en als je na levering toch niet helemaal tevreden bent geven we op een groot gedeelte van onze collectie zelfs 365 dagen nachtrust garantie.

365 dagen slaapgarantie

365 dagen slaapgarantie

Wij staan achter ons advies dat onder meer door de slaaptest tot stand komt en achter de producten die we aan de hand van dit advies leveren. Uiteraard snappen we dat je niet wakker wilt liggen van de aanschaf van een nieuw bed.

Mocht je na aanschaf toch niet tevreden zijn over je aankoop, dan bieden wij 365 dagen lang slaapgarantie. Slaap jij goed? Dan doen wij dat ook.

Beste getest

Beste getest

Wie beter dan onze eigen klanten kunnen onze producten testen en beoordelen. Iedere klant heeft namelijk zijn eigen ervaring met zijn of haar unieke slaapoplossing.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees hier alle klantervaringen.

Laagste prijsgarantie

Laagste prijsgarantie

We zijn transparant in advies, maar ook zeker in prijs. In je zoektocht naar een nieuw bed zullen we altijd rekening houden met jouw budget en bieden we jou de slaapoplossing op maat die het beste bij jouw SLAAP-DNA® én portemonnee past.

Gratis slaaptest

Gratis slaaptest

Hoe weet jij welk bed voor jou het meest geschikt is? Om hier achter te komen hebben wij de gratis slaaptest. Tijdens de test van 8 minuten, voegt het testbed zich real time naar jouw lichaamscontouren en wordt het patroon van je drukpunten in kaart gebracht.

Aan de hand van de gemeten resultaten in combinatie met je persoonlijke voorkeuren én het beschikbare budget stellen wij met jou het bed samen dat het beste bij je past. Klik hier om een afspraak te maken voor de gratis slaaptest.

Gratis check-up service

Gratis check-up service

Hoe weet je of jouw bed jou nog steeds de best mogelijke nachtrust geeft? Bij ons kun je een gratis (!) check-up service krijgen om dit voor jou te controleren. Een slaapspecialist komt dan bij jou thuis om je bed te checken.

Het is mogelijk dat je bed nog voldoet of dat er slechts één onderdeel niet meer optimaal functioneert. Ook dan krijg je een eerlijk advies over hoe je jouw nachtrust zou kunnen verbeteren.

Gratis bezorging & montage

Gratis bezorging & montage

Een bed naar huis vervoeren, naar de slaapkamer tillen en ook nog in elkaar zetten zonder kleerscheuren en schade is bijna een onmogelijke opgave.

Dit laten ook wij graag aan professionals over. Onze monteurs zijn ervaren in hun vak en zorgen ervoor dat je slaapkamer compleet en netjes weer achtergelaten wordt.

Ontdek jouw perfecte slaapoplossing!

Bepaal je SlaapDNA in 10 minuten aan de hand van de slaaptest van Ergosleep

Hoe werkt het?


cocon zoom

Ergosleep cocon

Ervaar in 10 minuten wat een goed slaapsysteem voor je kan doen!

cocon informatie

Informatie

Aan de hand van jouw persoonlijke wensen en behoefte bepaalt de meting het ideale bed voor jou.

ergosleep cocon binnen

De Slaaptest

in 10 minuten ervaar je het verschil tussen een standaard bed of een bed bij jouw lichaam past.

lattenbodem p4 dame slaapdna streepjes

Jouw SlaapDNA

Aan de hand van jouw SlaapDNA bepalen we in welk bed jij de komende 10 jaar fit en uitgerust in wakker kan worden.